Nincs elég sportesemény, változtat a Spíler TV

Írta: Kardos Attila   
2016. október 01.
Spiler TV A Jégkorong Világkupa végeztével csak a Premier League az egyetlen sportesemény, amit a TV2 csoport sportcsatornája közvetíteni tud, de ebben a ligában október 3-15 között nem lesz mérkőzés.

A Spíler TV ezért férfi központú szórakoztató csatornaként immár reality sorozatokat is műsorára tűz.

Október 3-tól délutáni sávot a PRO4-n már korábban leadott, az ausztrál vámosok munkáját bemutató Ausztrália határain c. sorozat, a Kacsabirodalom valamint Az elit kommandó c. amerikai sorozatok foglalják el. A fennmaradó időben természetesen korábbi Premier League mérkőzéseket és néha jégkorong mérkőzések ismétléseit láthatjuk.

A Spíler TV-n hosszabb távon is a sportesemények holtidőit ilyen, elsősorban férfiaknak szánt szórakoztató műsorokkal töltik fel.

Ez látható a Spíler TV tv csatornán

 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
Telekom Nézd a kedvenc sorozataidat, amikor csak szeretnéd, tévén, tableten, vagy akár a mobilodon! Olyan sikersorozatok, mint a The Walking Dead, az Így jártam anyátokkal, a Légió, az Empire, az Atlanta vagy a Wayward Pines ezentúl elérhetőek lesznek a FOX+ video-on-demand szolgáltatáson keresztül, hazánkban először a MoziKlub kínálatában, a Magyar Telekom TV előfizetői számára.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio