Ősszel érkezik a Da Vinci Learning HD változata

Írta: Kardos Attila   
2017. augusztus 12.
Da Vinci Learning Novembertől HD felbontásban is elérhetővé válik az elsősorban fiatalokat célzó Da Vinci Learning ismeretterjesztő csatorna.

A kábeltévés partnerekhez kiküldött tájékoztatás alapján december 31-én megszűnik a hagyományos, SD felbontású továbbítás és a csatorna jele csak HD felbontásban lesz elérhető. A kábel és műholdoperátorok lekonvertálhatják a csatorna műsorát az alacsonyabb felbontásra (ha van ilyen eszközük).

A Da Vinci Learning műholdas terjesztése az Antenna Hungária mini csomagjából (11,304(H) GHz), a Hungaro Digi Tel, eddig csak a Tippmix infocsatornáit sugárzó csomagjába, az Amos 7 11,568(H) GHz-ére kerül át, ahonnan továbbra is Conax titkosítással sugároz majd 11 nyelven. (A Hungaro Digi Tel az Antenna Hungária 55%-os tulajdonában áll, a maradék 45%-ot a Portugal Telecom Group bírtokolja.)

A Da Vinci Learning műsoráról itt tájékozódhat.

Utolsó frissítés ( 2017. augusztus 15. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
AMC Kódolatlan heteket és bővülő HD minőségű terjesztést jelentett be az AMC, így a UPC Digital és a T-Home előfizetői HD minőségben is elérhetik a sorozatokat és filmeket bemutató csatornát.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio