Ősszel érkezik a Da Vinci Learning HD változata

Írta: Kardos Attila   
2017. augusztus 12.
Da Vinci Learning Novembertől HD felbontásban is elérhetővé válik az elsősorban fiatalokat célzó Da Vinci Learning ismeretterjesztő csatorna.

A kábeltévés partnerekhez kiküldött tájékoztatás alapján december 31-én megszűnik a hagyományos, SD felbontású továbbítás és a csatorna jele csak HD felbontásban lesz elérhető. A kábel és műholdoperátorok lekonvertálhatják a csatorna műsorát az alacsonyabb felbontásra (ha van ilyen eszközük).

A Da Vinci Learning műholdas terjesztése az Antenna Hungária mini csomagjából (11,304(H) GHz), a Hungaro Digi Tel, eddig csak a Tippmix infocsatornáit sugárzó csomagjába, az Amos 7 11,568(H) GHz-ére kerül át, ahonnan továbbra is Conax titkosítással sugároz majd 11 nyelven. (A Hungaro Digi Tel az Antenna Hungária 55%-os tulajdonában áll, a maradék 45%-ot a Portugal Telecom Group bírtokolja.)

A Da Vinci Learning műsoráról itt tájékozódhat.

Utolsó frissítés ( 2017. augusztus 15. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
MinDig TV A TV2 Média Csoport Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján kódolatlanul fogható a MinDig TV nézők számára december 18. és január 1. között a Mozi+ csatorna.

A TV2 Csoport mozicsatornája a család minden tagja számára kikapcsolódást kínál. Legyen szó vígjátékról, romantikus történetről, drámáról, vagy akciófilmről, a Mozi+ műsorán mindegyik megtalálható. Karácsony előtt és az ünnepi időszakban is szórakoztató, lebilincselő filmekkel várják a nézőket.

Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio