Prémium műsorokat igér az új Filmbox Prémium!

Írta: Kardos Attila   
2014. november 14.
Filmbox Premium 2015. január 1-től a FilmBox Extra még magasabbra teszi a lécet, és extráról prémiumra vált. A változást pedig nem csak a nevében, hanem a minőségében is tapasztalni fogjuk, hiszen látványos lesz a kategória ugrás.

Január 1-től a mostani FilmBox Extra új nevén, FilmBox Premiumként működik tovább, és innentől 16:9-es képméretaránnyal sugározza filmjeit. A látványbeli különbség nem csekély minőségbeli előrelépést jelent, amelyhez új név és logó is párosult. A névváltás oka az volt, hogy a FilmBox márka zászlaja alatt futó csatornákon belül még inkább meg lehessen különböztetni az alap és a prémium csatornákat.

2015. január 1. nem csak a FilmBox Extra nézőinek hoz majd változást, mivel látvány szempontjából a FilmBox Family is kategóriát ugrik és bekerül azon csatornák közé, ahol a képméretarány szintén 16:9-es lesz, még élvezetesebbé téve ezzel a családi moziélményt.

Utolsó frissítés ( 2014. november 14. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
Li Chi TV Két hétig kódolatlanul érhető el a LiChi TV műsora minden MinDig TV néző számára, február 5. és 18. között. A TV2 Csoport gasztrocsatornája ráadásul a torkos csütörtököt ünnepelve főzőműsorai mellett négy nagysikerű filmet is műsorára tűz.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio