Romániában bővít a Viacom

Írta: Kardos Attila   
2015. február 03.
Viacom Jelentős bővítést jelentett be a Viacom International Media Networks (VIMN) Romániában. A Telekom Romaniával kötött megállapodás értelmében a világ egyik legnagyobb médiacégének csatornái január 30-tól még több háztartásba jutnak el.

A Telekom Romania előfizetői mostantól az alap S-csomagban élvezhetik a Comedy Central Extra, a Paramount Channel és a Nickelodeon műsorát. A legkisebbeknek és szüleiknek szóló Nick Jr. csatorna az eredeti verziójában kerül fel a szolgáltató kínálatába, 2015 áprilisától azonban teljesen lokalizált formájában követheti a közönség a Telekom Romania M-csomagjában.

„A Telekom Romaniával kötött megállapodás komoly előrelépés számunkra a román piacon, hiszen a Comedy Central Extra, a Paramount Channel és a Nickelodeon csatornák ezáltal a három legnagyobb román szolgáltató kínálatában elérhetővé váltak” – mondta Bartosz Witak, a Viacom Kelet-Európáért és Izraelért felelős vezérigazgatója.

Utolsó frissítés ( 2015. február 03. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
RTL Klub Magyarország piacvezető televízió csatornája, az RTL Klub 1997 októberében kezdte meg a sugárzását. A csatornát azóta is a folyamatos innováció és minőségi tartalom jellemzi, ezért is időzítette erre az alkalomra az új arculat bevezetését, amellyel a műsorok közti blokkokban, a műsor ajánlójában és az RTL Klub promóciós megjelenésein is találkozhatnak majd a nézők.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio