RTL Spike a DIGI TV-n!

Írta: Kardos Attila   
2017. november 03.
Sport M Új szórakoztató programmal gazdagodott a DIGI TV műholdas és kábel kínálata, miután november 3-án bekerült az RTL Spike a továbbított csatornák közé.

A műholdas előfizetők közül november 3-án még csak a Smart CAM-os vétellel rendelkezők érhetik el a csatornát a 12,149(V) GHz-ről (ami egyébként kábeltévés elosztást is biztosító frekvencia), de rövidesen a szolgáltatói készülékek csatornalistájában is elérhető lesz.

A kábeles előfizetők a budapesti hálózaton a 754 MHz-es multiplexben találják a csatornát. Itt továbbítják többek között a Discovery Channel-t, más fejállomáson is a Discovery Channel frekvenciáját érdemes újrahangolni.

Az RTL Spike a Viacom és az RTL közös csatornája, de utóbbi "munkája" csak a csatorna nevében látszik. Az adó akció, sci-fi és doku-reality sorozatokat (utóbbiban erős az amerikai Spike anyacsatornája) sugároz, ám az adó "zászlóshajója" a Pumpedék c. magyar trash-reality.

Az RTL Spike további műsorairól itt olvashat.

Utolsó frissítés ( 2017. november 03. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
MinDig TV A Sony Pictures Television CE, valamint az Antenna Hungária Zrt. megállapodásai alapján március 5-től március 18-ig az AXN és a Viasat 6 csatornák kódolatlanul lesznek elérhetők a MinDig TV nézők számára.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio