Simpli TV: indul az osztrák "Mindig TV Extra" DVB-T2-ben

Írta: Kardos Attila   
2013. április 12.
Simpli TV Április 15-én megkezdi működését az osztrák földi terjesztésű fizetős digitális műsorszolgáltatás a Simpli TV DVB-T2 rendszerben.

A DVB-T rendszerű szabadon vehető kínálat (ORF eins, ORF 2, ATV, PULS 4, Servus TV, ORF III, ORF SPORT+, 3sat és a regionális csatornák ATV 2, gotv, Schau TV, OKTO, tirol tv, Ländle TV, LT1, dorf.tv) mellett a fizetős csomag több HD minőségű csatornát is tartalmaz, így az ORF eins HD, ORF 2 HD, Servus TV HD, Sat.1 HD, RTL HD, Pro7 HD, VOX HD, ARD HD és ZDF HD is elérhető lesz az előfizetőknek.

A hagyományos felbontású csatornák között a kabel eins, RTL II, BR, SUPER RTL, arte, sixx, Eurosport, n-tv, zdf-neo, DMAX, Phoenix, Sport 1, KiKA, nickelodeon, Comedy Central, 4 - Das Vierte, RTL NITRO, CNN, Deluxe Music, BR alpha és a Playboy TV kapott helyet.

Az új csomag az ország 90%-án elérhető lesz korszerű DVB-T2 rendszerben havi 10 eurós (kb. 3000 Ft-os) előfizetési díj mellett.

Utolsó frissítés ( 2013. április 12. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
MinDig TV Március 5 és 18 között az AXN és a Viasat 6 volt szabadon elérhető a MinDig TV hálózatán, rögtön utána a Sony Pictures Television CE legismertebb csatornája, a Viasat 3 érkezik ingyen március 19-től április 15-ig a MinDig TV vétellel rendelkezők vagy a MinDig TV alkalmazást letöltők számára.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio