Sok helyen elérhető lesz az RTL Spike december 1-től

Írta: Kardos Attila   
2016. november 11.
RTL Spike Erős országos fedettséggel indul az RTL és a Viacom közös csatornája, az RTL Spike december 1-én.

Az elmúlt időszakban indult új csatornák többségétől eltérően ez a szórakoztató csatorna az indulástól elérhető lesz több országos szolgáltató kínálatában.

December 1-től a Telekom valamennyi platformján alapcsomagos kínálatban elérhetővé válik a csatorna, sőt a TV GO segítségével a tv-től távol sem maradhatunk le a műsorokról.

A UPC ugyancsak értesítette már előfizetőit, hogy digitális kínálatát kibővíti a csatornával: az RTL Spike a Digital Bronze és a Digital Gold előfizetői számára lesz látható. Ennek viszont a UPC-nél az az ára, hogy december 15-től a Viva csak a Digital Gold csomagban lesz nézhető, míg az MTV Hits csatorna ettől naptól kikerül a kínálatból.

A tányéros UPC előfizetői se maradnak ki a jóból, mivel a csatorna ugyancsak elérhető lesz a UPC Direct nézői számára is.

Ugyancsak elérhető lesz az RTL Spike a MinDig TV Extra kínálatában, de itt csak az Aktív+ csomagra is előfizetők képernyőjén jelenik majd meg a csatorna a VH-1 helyén.

A csatorna kínálatáról itt írtunk, az RTL Spike műsoráról pedig itt tájékozódhat majd.

Utolsó frissítés ( 2016. november 17. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
Telekom Nézd a kedvenc sorozataidat, amikor csak szeretnéd, tévén, tableten, vagy akár a mobilodon! Olyan sikersorozatok, mint a The Walking Dead, az Így jártam anyátokkal, a Légió, az Empire, az Atlanta vagy a Wayward Pines ezentúl elérhetőek lesznek a FOX+ video-on-demand szolgáltatáson keresztül, hazánkban először a MoziKlub kínálatában, a Magyar Telekom TV előfizetői számára.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio