Sundance HD a UPC Directen?

Írta: Kardos Attila   
2011. június 25.
Sundance Channel HD  logo A UPC Directen június 25 óta vehető egy Sundance HD nevű tesztcsatorna, amely jelenleg még adást nem sugároz.

A Sundance HD független filmgyártók által készített filmeket tűz műsorára filmes/kultúrális dokumentum műsorokkal fűszerezve. A csatorna a Sundance Fesztiválból nőtt ki, Robert Redford az egyik alapítója.

Sundance Channel HD logo

A csatorna jelenleg angol hanggal továbbá lengyel és görög felirattal sugároz (a lengyel UPC kábelhálózatán megtalálható). A műsor elosztása a keleti 9 fokon, az Eurobird 9A-ról történik, indulásakor több hétig szabadon volt vehető.

A Sundance HD a UPC Directen a Thor 6 11,843(V) GHz-én a UPC HD-s multiplexében kapott helyet, amennyiben elindul az itt sugárzó 6 HD csatornára (köztük az m1 HD, HBO HD) kevesebb sávszélesség jut majd.

A csatornát lekeresve jelenleg csak a SID aktív, más PID-ek még nincsenek beállítva.

Utolsó frissítés ( 2011. június 25. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
Filmbox Két hétre ismét megnyitja csatornáit a FilmBox. Az őszi kampány részeként, 2017. október 27. és november 13. között 5 szolgáltatónál is elérhetők lesznek a FilmBox mozicsatornái. Az időszak központi kínálatát a krimik alkotják.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2017 sat-tv-radio