Százezer új háztartásban a Spektrum

Írta: Kardos Attila   
2014. május 12.
Spketrum TV Több százezer új néző élvezheti a Spektrum műsorát júniustól. Az Antenna Hungáriával kötött megállapodás alapján a Spektrum televízió a szolgáltató MinDig TV Extra Alap csomagjába kerül 2014. június 1-jétől. Ez azt jelenti, hogy a csatorna nagyságrendileg további 100.000 háztartásban lesz elérhető. Így a Spektrum penetrációja eléri a 2,75 millió háztartást.

A Spektrum a szórakoztató tudás csatornája. A nagy sikerrel vetített külföldi sorozatok mellett olyan saját gyártású műsorok köthetőek hozzá, mint például a „Behálózva”, amely 2013-ban a legjobb ismeretterjesztő televíziós műsor Kamera Korrektúra-díját nyerte el. Szintén a Spektrum készítette a 2013-ban rekord-nézettséget hozó „Brutális fizika“-sorozatot, amelyet idén ősszel tovább folytat vadonatúj részekkel.

A Spektrum változatos műsorkínálata betekintést enged ismeretlen kultúrák, rejtett világok, távoli galaxisok titkaiba, és könnyed, szórakoztató mégis szakszerű ismeretterjesztést nyújt. - áll a Chello Central Europe közleményében

Spektrum tv műsor

Utolsó frissítés ( 2014. május 12. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
Viasat 3 HD felbontásban is elérhetővé vált a Viasat 3 csatorna műsora, igaz egyelőre a csak a UPC digitális kábelhálózatán.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2017 sat-tv-radio