Tesztel az Eurosport HD és Eurosport 2 HD az Austriasat Magyarország csomagjában

Írta: Kardos Attila   
2014. április 29.
AustriaSat Magyarország Április 29-én megkezdődött az Eurosport HD és Eurosport 2 HD technikai tesztelése az Austriasat Magyarország csomagjában!

A csatornák a Hot Bird műholdakról érkeznek: az Eurosport HD a 11,278(V) GHz-ről az Eurosport 2 HD pedig a 11,258(H) GHz-ről érkezik. Mindkét frekvencia a hivatalos kábelfeed, azaz a kábelhálózatok is innen kapják a csatornákat a legjobb minőségben.

A gyári csatornakiosztásból kikerült a FOX, amely sosem indult el (bár az új előfizetőknek ASZF-ben szerepelt), továbbá az ASZF-ben nem szereplő Trace Sports HD, Trace Urban HD és Myzen HD csatornák (melyeken csak Conax kódrendszer található és a régi Hello HD kínálat részét képezték) tesztpozícióba kerültek a csatornalistában.

Eurosport HD műsor

Eurosport 2 HD műsor

Utolsó frissítés ( 2014. április 29. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
Telekom Nézd a kedvenc sorozataidat, amikor csak szeretnéd, tévén, tableten, vagy akár a mobilodon! Olyan sikersorozatok, mint a The Walking Dead, az Így jártam anyátokkal, a Légió, az Empire, az Atlanta vagy a Wayward Pines ezentúl elérhetőek lesznek a FOX+ video-on-demand szolgáltatáson keresztül, hazánkban először a MoziKlub kínálatában, a Magyar Telekom TV előfizetői számára.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio