Új bolgár DTH: Vivacom csomag a keleti 45 fokról

Írta: Kardos Attila   
2010. szeptember 22.
Vivacom logo Szeptember elején hivatalosan is elindult a Vivacom nevű új bolgár műholdas szolgáltatás a keleti 45 fokoról, az Intelsat 12-ről.

A Bulsatcom és a Total TV után a harmadikként megjelent szolgáltató több, mint 70 csatornát kínál előfizetőinek. A tervek szerint rövidesen HDTV csatornák is elérhetők lesznek a kínálatban. A Vivacom TV nevű szolgáltatás internet és vezetékes telefon mellett triple play ajánlat formájában is elérhető.

A Vivacom megjelenése a keleti 45 fokon az Intelsat számára fontos mérföldkő, mivel eddig csak a hold indiai nyalábján volt jelentős kapacitás lekötve (pl. a Dialog TV nevű csomag által), miközben Európa felé alig sugárzott. A Vivacom csomag révén több bolgár műholdas tv és rádió szabadon is elérető, így az egy orosz és két román szabadon vehető csatornán kívűl is érdemes a nálunk is jól vehető műholdra állítani az antennát.

Utolsó frissítés ( 2010. szeptember 22. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
DIGI TV Az eddig használt Intelsat 10-02-ről új műholdakra költözteti csatornái egy részét DIGI TV. A változás hazánkban stabilabb vételt jelent, de lesznek akiknél fontos csatornák válnak elérhetetlenné!
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio