Új csatorna, új csapat  megérkezett a FilmBox Prémium

Írta: Kardos Attila   
2015. január 05.
Filmbox Premium A FilmBox és az SPI International „zászlóshajója”, a FilmBox Prémium 2015. január 5-én indult magyarországi útjára. A médiacsoport emellett bejelentette a hazai csapat teljes átszervezését, amely így a továbbiakban minden tevékenységet egy kézben tarthat – a TV csatornák disztribúciójától a további fejlesztésekig, beleértve a FilmBox Live, a multiscreen és a VOD platformok menedzselését is.

Az első hét folyamán az új csapat sikerrel vezette be azt a FilmBox Prémium csatornát, amely a korábbi FilmBox Extrát hivatott helyettesíteni. A névválasztás egyértelmű üzenet a csatorna stílusának meghatározására, amely természetesen az SPI International részéről egy teljes márkafrissítéssel is együtt járt. „Szerettük volna, ha az előfizetőink számára egyértelmű, hogy számos csatornánk közül melyik az, amelyik a legújabb mozikat és a legfrissebb TV sorozatokat kínálja” - mondta Berk Uziyel a FilmBox International ügyvezető igazgatója. Az előfizetők Magyarországon 2015. január 5-től találkozhatnak az új névvel és az új logóval.

Az elkövetkezendő hónapok kiemelt programjai között szerepel a A harcos, egy sport-életrajzi film Christian Bale és Mark Wahlberg szereplésével, a Michael Clayton, ami egy briliáns thriller George Cloneyval és Tilda Swintonnal, A király látogatása Bill Murrayvel, a Kerozin Cowboyok és A védelmi kód akció thiller kategóriából, a Mocsokváros utcáin dráma Robert De Niroval, továbbá a 2014-es Menedék romantikus mozi, és számos izgalmas és exkluzív sorozat premier.

„Az SPI International erősen hisz a magyar piacban, amely már korábban is lehetőséget adott a FilmBox márka csatornáinak sikeres forgalmazására és működtetésére. Ez az, ami miatt az elmúlt hónapokban azon dolgoztunk, hogy egy igazán erős helyi csapatot állítsunk fel Magyarországon. Az új csapat Fülöp Tamás vezetésével végzi az operációs feladatokat és segít a növekedésében, hogy elérjük azokat a célokat, amelyeket a 2015-ös esztendőre tűztünk ki magunk elé”- mondta Berk Uziyel.

Filmbox Premium tv műsor

 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
Li Chi TV Két hétig kódolatlanul érhető el a LiChi TV műsora minden MinDig TV néző számára, február 5. és 18. között. A TV2 Csoport gasztrocsatornája ráadásul a torkos csütörtököt ünnepelve főzőműsorai mellett négy nagysikerű filmet is műsorára tűz.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio