Új kódolással az E! Entertainment

Írta: Kardos Attila   
2015. szeptember 08.
E! Entertainment AZ NBC Universal csoport tájékoztatja ügyfeleit, hogy a magyar nyelven is elérhető E! Entertainment csatorna kódolása megváltozott, és Viaccess kódolásúra váltott. A csatorna más vételi paraméterei nem változtak, a csatorna továbbra is az Eutelsat 9 - ről érhető el,  MPEG 4 - ben.

Az E! Entertainment csatorna az NBC Universal család tagja, a világon közel 100 millió háztartásban érhető el. Az E! Entertainment Channel a szórakoztatóipar és a valódi világsztárok csatornája egy különleges utazásra invitálja a nézőket, ahol betekintést nyerhetnek a legelbűvölőbb emberek, a legnagyobb események, a legújabb divatirányzatok, a legfrissebb trendek és a naprakész hírek világába. Az E! az egyetlen olyan, főként fiatal nőket megcélzó tévécsatorna, amely 24 órán keresztül mutatja be a sztárvilág és a pop kultúra legmeghatározóbb történéseit. Az E! egyedülálló tartalmat közvetít, beleértve olyan jól ismert és vadonatúj műsorokkal, mint a Wags, a K, mint Kardashian, a House of DVF második évada,  az I am Cait, vagy a Fashion bloggers. Látogasson el a vörös szőnyeg varázslatos világába az E! kínálatával! - áll a kiadott közleményben.

Az E! Entertainment korábban PowerVu rendszerben volt elérhető a kábelhálózatok számára, ám ez a rendszer drága berendezéseket követelt meg a fejállomásokon. A mostani változás után így a fejállomások olcsóbb eszközökkel illeszthetik be kínálatukba a magyar nyelvű HD felbontású csatornát.

 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
FOX Május 1-től már hiába keressük tévékészülékünkön a FOX csatornát, a sorozatadó elhagyja hazánkat.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio