Új nevet kap az MGM Channel

Írta: Kardos Attila   
2014. augusztus 04.
MGM Átnevezi a Chellomedia felvásárlása során a hozzá került MGM Channel filmcsatornákat az AMC.

A több régióban is jelenlévő csatornák a jövőben AMC néven futnak majd tovább.

A magyar MGM Channel átnevezésének pontos időpontja még nem ismert, az egyes változatok az év hátralévő részében kapják meg az új nevet és identitást.

A tulajdonos AMC PR-közleményében úgy fogalmaz:

Az AMC helyi csatornái ez év vége felé kerülnek bevezetésre Európa, Latin-Amerika, Ázsia, Afrika és a Közel-Kelet kulcsfontosságú kábel és műholdas platformjain. A csatornákat AMC VOD, HD és „TV everywhere” szolgáltatások is kísérik majd.

Az AMC Networks „Halt & Catch Fire” és a „The Divide” című saját gyártású sorozatai lesznek az első olyan exkluzív tartalmak, melyek premierjét a csatorna idén műsorára tűzi. Az AMC Studios által gyártott sorozatok premierjein kívül az AMC közismert sikerfilmeket is bemutat a világ legnagyobb filmtáraiból, köztük az MGM, a Paramount és a Sony gyűjteményeiből válogatva.

Amint Ed Carroll, az AMC Networks ügyvezető igazgatója elmondta: „Az elmúlt években az AMC újradefiniálta a drámai történetmesélés fogalmát a fizetős televíziózás világában: saját gyártású sorozatainál moziszerű megközelítést alkalmazott. Ilyen sikersorozatok a „The Walking Dead”, a „Mad Men”, és a „Breaking Bad”. Szándékunk, hogy az Egyesült Államokban követett stratégiánk alapján, az egész világon bevezessük az AMC márkát, és egy széles terjesztésű csatornát hozzunk létre saját gyártású tartalmaink számára.”

Bruce Tuchman, az AMC Global és a Sundance Channel Global elnöke elmondta: „Óriási az érdeklődés az AMC saját gyártású műsorai iránt külföldön. Produkcióinkat sikerrel párosítjuk a legnevesebb stúdióktól szerzett filmekkel, s mindez kiváló lehetőséget kínál arra, hogy az AMC-t az egyik legvonzóbb szórakoztató csatornává tegyük szerte a világon. Meggyőződésünk, hogy az AMC értékes új eleme lesz szolgáltató partnereink kínálatának, és közösen dolgozhatunk üzletünk további fejlesztésén.”

Az AMC Global és a Sundance Channel Global elnökeként Tuchman felelősségi körébe tartozik a globális hálózatok műsorainak összeállítása, teljes marketing-tevékenysége, valamint az üzleti és stratégiai fejlesztése.

„Az AMC Networks kiváló kreatív és üzleti eredményekkel rendelkezik, és örömünkre szolgál, hogy ezt a magas színvonalú szórakoztatási lehetőséget kínálni fogjuk előfizetőinknek.” - fűzte hozzá Jeroen Bergman, a Liberty Global műsorösszeállítási igazgatója.

Az AMC Networks a múlt hónapban jelentette be Chellomedia üzletágának (melybe az MGM Channel is tartozott) átnevezését, amely a továbbiakban „AMC Networks International” néven működik. Ennek keretében a budapesti székhelyű Chello Central Europe neve AMC Networks International Central Europe-ra változott.

MGM tv műsor

Utolsó frissítés ( 2014. szeptember 18. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
FOX Május 1-től már hiába keressük tévékészülékünkön a FOX csatornát, a sorozatadó elhagyja hazánkat.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio