Új névet kap ősztől a filmcsatorna

Írta: Kardos Attila   
2015. augusztus 04.
Filmbox Extra HD 2015. szeptember 29-től a FilmBox HD Magyarországon új néven fut majd, FilmBox Extra HD-ként.

A névváltoztatás gondolata egy belső márkavizsgálat során merült fel, azért, hogy könnyebbé és átláthatóbbá váljon a FilmBox csatornák ajánlatai közötti navigáció az előfizetők számára.

A csatorna profilja változatlan marad. A FilmBox Extra HD azokat a nézőket célozza meg, akik minőségi filmekre és televíziós sorozatokra vágynak a legjobb hang és képi megjelenítés mellett, valódi moziélményt varázsolva otthonukba.

A FilmBox csatorna ezzel ellentétben megtartja korábbi nevét, és továbbra is a szórakoztató mozikra fókuszál, valamint a legkedveltebb televíziós sorozatokat kínálja, a legnagyobb hollywoodi sztárokkal.

A Filmbox adók átnevezése Romániában kissé bővebb: ott a korábban nálunk is Filmbox Extra-ként futó csatorna megkapja a Filmbox Premium nevet, ahogy ez korábban hazánkban is történt.

A névváltás új műsorok tömeges érkezését egyelőre nem jelenti: a szeptemberi műsorban csak az Olympos nevű 2015-ös angol-kanadai fantasy sorozattal találkozhatunk és folytatódik a Maria Wern c. svéd 2010-es thrillersorozat is. A korábban beharangozott új filmekre még várni kell.

Filmbox HD tv műsor

Utolsó frissítés ( 2015. augusztus 04. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
MinDig TV Több mint 750 ezer MinDig TV háztartásban kódolatlanul elérhető a BonumTV március 5. és április 2. között!
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio