Új szolgáltatások a Hello Digital-nál

Írta: Kardos Attila   
2016. december 11.
Hello Digital A 2017 január 1-től bejelentett új csatornák érkezése mellett további új szolgáltatások is elérhetővé váltak a Budapest környékén sugárzó földfelszíni digitális szolgáltatás előfizetői számára.

Image Az októbertől az Eurocable üzemeltetésében tovább működő Hello Digital előfizetői immár több nagy szolgáltató előfizetői számára már ismerős módon, nem helyhez kötötten is elérhetik kedvenc csatornáikat internet és mobiltelefon vagy számítógép segítségével.

A Hello Digital az Eurocable által üzemeltetett KábelTV Go szolgáltatást biztosítja ügyfeleinek. Mobiltelefonon Andorid és iOS kliens áll rendelkezésre, amely az (ugyancsak Eurocable-s) Itt/Ott TV-s klienshez hasonló módon teszi elérhetővé a csatornákat. Webes elérés esetén viszont már nem az Itt/Ott TV-nél látott felületet használhatjuk. A webes felület egy könnyen áttekinthető műsorújságot is tartalmaz. A KábelTV Go szolgáltatást az Eurocable szerződött kábeltévés partnerei számára is elérhetővé teszi, így pl. az Externet, a Last-Mile, a Z-Net vagy éppen a saját HBCom előfizetői is használhatják.

Az Eurocable-nek sikerült az HBO-val is megállapodni, így az HBO csomagra előfizetők hozzáférést kapnak az HBO Go-hoz is, így élő műsorok mellett filmeket és sorozatokat is elérhetnek mobiltelefonon, számítógépen vagy éppen smarttv segítségével.

Utolsó frissítés ( 2016. december 11. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
Sport 1 / Sport 2 A Sport TV programja 2018 őszétől német csúcsfutballal és újabb válogatott mérkőzésekkel bővül. A Sport1-en és a Sport2-n lesznek láthatóak a Bundesliga és a Német Kupa küzdelmei, valamint aki a következő években a világversenyeken kívül válogatott focimeccseket akar látni, annak ide kell kapcsolnia, hiszen az Eb- és vb-selejtezők, a Nemzetek Ligája mérkőzései, valamint a felkészülési találkozók is itt kerülnek képernyőre.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2017 sat-tv-radio