Új tulajdonos üzemelteti tovább a Hello Digital-t!

Írta: Kardos Attila   
2016. augusztus 30.
Hello Digital Október 1-től megszünteti magyarországi tevékenységét az M7 Group, amely az Ausztriasat Magyarország megszüntetése után, a Hello Digital-ból is kiszáll.

Image A Budapest környékén elérhető digitális szolgáltatást az Eurocable Magyarország Kft viszi tovább, amely kábelhálózatokat üzemeltet hazánkban, továbbá az Itt/Ott TV nevű (valamint a külföldön sugárzó IPTV Hungary és magyar B2B parnerek számára elérhető IPTV Hungária) szolgáltatásáról ismert.

A váltás után nemsokára elérhető lesz az kábelTVGO (a HorizonGo-hoz hasonló szolgáltatás), az HBO GO, Digifilm prémium csatorna valamint további HD tartalmak, és körzeti-, illetve kerületi televíziók is egyaránt.

Utolsó frissítés ( 2016. augusztus 30. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
Telekom Nézd a kedvenc sorozataidat, amikor csak szeretnéd, tévén, tableten, vagy akár a mobilodon! Olyan sikersorozatok, mint a The Walking Dead, az Így jártam anyátokkal, a Légió, az Empire, az Atlanta vagy a Wayward Pines ezentúl elérhetőek lesznek a FOX+ video-on-demand szolgáltatáson keresztül, hazánkban először a MoziKlub kínálatában, a Magyar Telekom TV előfizetői számára.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio