Új tulajdonos üzemelteti tovább a Hello Digital-t!

Írta: Kardos Attila   
2016. augusztus 30.
Hello Digital Október 1-től megszünteti magyarországi tevékenységét az M7 Group, amely az Ausztriasat Magyarország megszüntetése után, a Hello Digital-ból is kiszáll.

Image A Budapest környékén elérhető digitális szolgáltatást az Eurocable Magyarország Kft viszi tovább, amely kábelhálózatokat üzemeltet hazánkban, továbbá az Itt/Ott TV nevű (valamint a külföldön sugárzó IPTV Hungary és magyar B2B parnerek számára elérhető IPTV Hungária) szolgáltatásáról ismert.

A váltás után nemsokára elérhető lesz az kábelTVGO (a HorizonGo-hoz hasonló szolgáltatás), az HBO GO, Digifilm prémium csatorna valamint további HD tartalmak, és körzeti-, illetve kerületi televíziók is egyaránt.

Utolsó frissítés ( 2016. augusztus 30. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
TV2 Az Antenna Hungária és a TV2 Média Csoport együttműködése alapján 2018. április 16. május 25. között hazánkban elsőként interaktív hirdetési megoldás érhető el a MinDig TV platformon.

A TV2 „Bezár a bazár” vetélkedője alatt az internetre csatlakoztatott HbbTV-képes tévékészülékekkel rendelkező MinDig TV nézők a piros gomb megnyomásával egy interaktív televíziós alkalmazást indíthatnak el. Ha a tévés vetélkedőben zajló játékhoz hasonlóan az alkalmazásban sikerül kivinniük minden tárgyat a célterületre, mobilszámukkal regisztrálhatnak a kisorsolásra kerülő heti nyereményre.

Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio