Újabb csatornák műsorába nézhetünk bele ingyen!

Írta: Kardos Attila   
2016. szeptember 17.
MinDig TV A MinDig TV folytatja jó szokását és ismét kódolt csatornákat tesz ideiglenesen elérhetővé országos hálózatán.

Az AXN után 2016. szeptember 16-30. között az RTL II és a Paramount Channel műsorában nyerhetünk betekintést, miközben a TV2 Prime csatornája is szabadon vehető a földi digitális hálózaton.

Az RTL II-n a MinDig TV nézők is bekapcsolódhatnak a ValóVilág powered by Big Brother eseményeibe, sőt, szeptember 17-én és 24-én VV-maratont is láthatnak, délután a hét összes összefoglalóját egymás után nézhetik meg. Szeptember 29-én pedig a foci-rajongók élőben követhetik a Manchester United – Zorya Luhansk UEFA Európa Liga mérkőzést. Szombati filmekkel is készül az RTLII a kódolatlan hetekre, így például A lány és a farkas, Szemfényvesztők, a Nicsak, ki beszél még? és a Nicsak ki beszél most?

A Paramount Channel szeptemberben premier hónapot tart, a csatorna minden második nap bemutat egy olyan filmet, amit eddig még nem láthattak a nézői. A kódolatlan időszakban olyan népszerű filmeken szórakozhatunk, mint például az Ace Ventura 1-2, A Zodiákus, A kód neve: Merkúr, vagy A menekülés New Yorkból.

Mindkét csatornát az országos D multiplexen találjuk.

RTL II tv műsora

Paramount Channel tv műsora

Utolsó frissítés ( 2016. október 27. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
MinDig TV Több mint 750 ezer MinDig TV háztartásban kódolatlanul elérhető a BonumTV március 5. és április 2. között!
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio