Újabb csatornát vezet be hazánkban a Discovery!

Írta: Kardos Attila   
2015. augusztus 26.
Discovery Turbo Xtra HD Újabb csatornáját vezeti be a magyar piacra a Discovery Networks!

A csatornacsalád ezúttal egy "férfias csatornával", a Discovery Turbo Xtra adóval bővűl.

A csatorna HD felbontásban is elérhető a kábelhálózatok számára: a csatorna technikai tesztjei már megkezdődtek a nyugati 1 fokon a 12,303(V) GHz-en, amely a Discovery hazánknak (is) szóló HD csatornáinak elosztására szolgáló frekvencia. (Itt történik az Animal Planet, a Discovery Showcase, Discovery Science, Investigation Discovery Xtra HD változatának elosztása is.)

A Discovery legutoljára (tavaly) a nőknek szóló Investigation Discovery Xtra HD csatornát hozta el a magyar piacra.

Discovery Turbo Xtra magyar változata Csehországban és Szlovákiában is bevezetésre kerül, ahogy ugyanez a változat szól Romániának is, így ideális lehet a regionális szolgáltatóknak (UPC Direct, DIGI), habár a az utóbbi időben nem kapkodtak a HD csatornabővítésekkel. Érdemes azt is megjegyezni, hogy a Discovery Science és az Investigation Discovery Xtra HD felbontásban csak nagyon kevés szolgáltató kínálatába került be, így a Turbo Xtra HD tömeges megjelenése se valószínű.

A Discovery Turbo Xtra műsorán találkozhatunk majd a Discovery többi csatornáján futó autós műsorokkal is, de több, eddig hazánkban nem látott sorozat is megtalálható rajta. (Airplane Repo, Bar Rescue, The Checker, Cops, Killer Karaoke, Loaded)

Utolsó frissítés ( 2015. augusztus 26. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
MinDig TV Több mint 750 ezer MinDig TV háztartásban kódolatlanul elérhető a BonumTV március 5. és április 2. között!
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio