Újabb film és sorozatcsatorna ajándékba a UPC Direct előfizetők egy részének

Írta: Kardos Attila   
2017. október 02.
AXN Az AXN után újabb csatorna műsorába tekinthetnek be a UPC Direct Plus HD TV csomagjával nem rendelkező elfizetők, mivel a Sony október 3-án induló két új/átnevezett csatornáját is egy hónapig élvezhetik.

Október 3-tól november 5-ig a UPC Direct Light TV, Medium TV és Medium HD TV csomaggal rendelkező ügyfelei ingyen nézhetik a két prémiumcsatornát, amely a 49 és 50-es csatornahelyeken található. Az AXN White adót a Sony Max, az AXN Black csatornát a Sony Movie Channel váltja.

A Sony Max a női nézőket célozza: kiemelt műsorai között találjuk a Szex és New York, Az uralkodónő, a Zűrös viszonyok c. sorozatot is. Itt mutatkozik be a 2016-os Anyaság túlsúlyban c. vígjátéksorozat és itt is látható lesz az ugyancsak tavalyi Rólunk szól c. sorozat. A Viasaton bemutatott műsorok közül újra megnézhetjük az Ádám keresi Évát, az Exek az Édenben vagy a Lakástalkshow c. műsorokat.

A Sony Movie Channel napközben sorozatokat (Nyugi Charlie, Hannibal, Eureka) sugároz, esténként régebbi hollywood-i filmeket láthatunk majd rajta.

A Sony Max műsorát itt böngészheti, míg a Sony Movie Channel által kínált szórakoztató műsorokról itt olvashat.

Utolsó frissítés ( 2017. október 02. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
MinDig TV Több mint 750 ezer MinDig TV háztartásban kódolatlanul elérhető a BonumTV március 5. és április 2. között!
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio