Újabb filmcsomagott vett a Chello Central Europe

Írta: Kardos Attila   
2014. május 15.
FilmMania A Chello Central Europe 200 órányi díjnyertes minisorozatból és drámából álló filmcsomagot vásárolt a független angol filmgyártó- és forgalmazó cégtől, a Power Corporationtől. A filmeket itthon a Film Mánia és a Film Café, míg Romániában a Film Café tűzi műsorára, döntően 2014 őszétől.

A megállapodás 62 produkciót tartalmaz, köztük a VIII. Henrik életéről készült azonos című Emmy-díjas minisorozatot. A főbb szerepeket Ray Winstone, Sean Bean és az Oscar-jelölt Helena Bonham Carter játssza.

Európa leghírhedtebb szeretőjének extravagáns és energikus életét mutatja be a 2005-ben David Tennant, Peter O’Toole és Rose Byrne főszereplésével készült, szintén brit díjnyertes “Casanova”.

Power-koprodukcióban készült „A triffidek napja” című minisorozat. A főbb szerepekben Dougray Scott, Joely Richardson, Vanessa Redgrave, Brian Cox és Eddie Izzard látható. “A triffidek napja” 2010-ben a brit televíziós BAFTA-díj egyik nyertese volt 2010-ben.

Radóczy Katalin programigazgató a megállapodás aláírásakor hozzátette, hogy a Chello Central Europe évek óta együttműködik a Power-rel, és mindkét társaság elkötelezett a magas színvonalú programokat iránt. „Izgatottan várjuk, hogy ezek a díjnyertes drámák és minisorozatok a meglévő film-portfóliónkhoz tartozzanak. Biztos vagyok abban, hogy ezekben a televíziós produkciókban örömét leli majd mind a magyar, mind a román nézőközönség” – tette hozzá Radóczy Katalin.

Film Mánia tv műsor

Film Café tv műsor

Utolsó frissítés ( 2014. május 15. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
Telekom Nézd a kedvenc sorozataidat, amikor csak szeretnéd, tévén, tableten, vagy akár a mobilodon! Olyan sikersorozatok, mint a The Walking Dead, az Így jártam anyátokkal, a Légió, az Empire, az Atlanta vagy a Wayward Pines ezentúl elérhetőek lesznek a FOX+ video-on-demand szolgáltatáson keresztül, hazánkban először a MoziKlub kínálatában, a Magyar Telekom TV előfizetői számára.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio