Újabb két kódolatlan csatorna ajándékba

Írta: Kardos Attila   
2017. november 09.
MinDig TV Ahogy az már megszokottá vált, a MinDig TV ingyenes kínálatát egy-két időszakosan kódolatlanná tett csatornával dobja fel az Antenna Hungária novemberben közepén is.

Az RTL 2 szabadon vehető időszakának letelte után, november 13-26. között az Cool műsorába nyerhetünk betekintést, ha eddig erre nem lett volna lehetőségünk. A Cool műsorkínálata jelenleg már árnyéka önmagának: premier sorozatokat a Zöld íjász 5. évadát kivéve nem találunk már rajta.

November 10. és 23. között a Comedy Central is kódolatlan lesz a földi sugárzású hálózaton. A magyar humorcsatornán a saját gyártású Tömény történelem premier epizódjaiba, valamint többek között a South Park 21., az Archer 8. valamint az Amerika Hungjai 3. évadába nyerhetünk betekintést. A Comedy Central további műsorait itt találja.

A Comedy Central a B jelű multiplexen, a 38. programhelyen, a Cool pedig a D jelű multiplexen, a 14. programhelyen fogható 750 ezer MinDig TV háztartásban.

Utolsó frissítés ( 2017. november 09. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
MinDig TV A Sony Pictures Television CE, valamint az Antenna Hungária Zrt. megállapodásai alapján március 5-től március 18-ig az AXN és a Viasat 6 csatornák kódolatlanul lesznek elérhetők a MinDig TV nézők számára.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio