Újabb magyar nyelvű tv csatorna a BBC-től!

Írta: Kardos Attila   
2013. február 14.
BBC Knowledge Február 13-tól magyar nyelven is elérhetővé vált a BBC ismeretterjesztő csatornája, a BBC Knowledge!

A BBC Entertainment és elődje a BBC Prime még feliratozva sugározza szórakoztató műsorait, azonban a BBC Knowledge szinkronizálva sugároz.

A BBC Knowledge csatornán futó műsorok többsége más magyar nyelvű csatornákon is elérhető, mivel a BBC igényes műsorai az egész világon keresettek. A Spektrum pl. március folyamán minden este BBC sorozatokat/filmeket tűz műsorára és több, a BBC Knowledgen futó műsort is sugároz (Az élet (Life) vagy a Távol Európától - húzós munkahelyek (The Toughest Place To Be)). Ugyancsak látható volt a Top Gear sorozat vagy a Törzs (Tribe) a Viasat csatornáin.

Az adó a Digi TV digitális kábelhálózatán már egy hónapja elérhető, de a Digi TV ígéretei alapján a műholdas csomagban is szerepelnie kellene.

Mivel a BBC Knowledge elosztása a Thor 5 11,862(H) GHz-éről történik, így a UPC Direct esetében van rá esély,hogy akár a Canal Digital-tól is átvéve a magyar (és feliratozva a román) előfizetői számára is elérhetővé váljon saját kapacitás felhasználása nélkül.

BBC Knowledge tv műsor

Utolsó frissítés ( 2013. február 14. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
UPC HD minőségben is elérhetővé válik az AMC Networks zászlóshajója, az AMC filmcsatorna a UPC digitális kábelhálózatán.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio