Újabb tévécsatorna szűnik meg hazánkban

Írta: Kardos Attila   
2016. május 12.
Megszűnt csatorna Miközben a TV2 újabb csatornák indítását jelentette be, addig a BBC Entertainment, a Discovery World, az Investigation Discovery és a SportKlub megszűnése után egy újabb csatornától kell búcsút venniük a magyar tévénézőknek.

Az újabb búcsúzó a Universal Channel, amely régebbi filmek mellett országos sorozatpremierekkel is versenybe szállt a nézők kegyeiért, így hazánkban itt volt elérhető A férjem védelmében, a Doyle és Doyle - Ketten bevetésen vagy a Haven legújabb része, nem is beszélve több, "kultikus" filmről, mint a Sharknado sorozat vagy olyan hangzatos című új alkotások, mint a Megacápa a Kolosszus ellen.

A Universal, amely korábban a Movies 24-gyel is jelen volt hazánkban, már csak egy csatornával, az E! Entertainmenttel küzd a magyar nézők kegyeiért. Az alig néhány szolgáltatónál megtalálható (de egyébként HD minőségben is továbbítható) csatorna realityket és más celebműsorokat sugároz.

A Universal augusztus 23-án hagyja el hazánkat, addig is a csatorna műsorát itt találja.

Utolsó frissítés ( 2016. május 12. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
TV2 csoport A december 12-én a TV Paprika és a Chili TV közti védjegyperben a Fővárosi Ítélőtábla mint másodfokú bíróság teljes mértékben helybenhagyta a Fővárosi Törvényszék elsőfokú, 2017. májusi ítéletét.  Ez azt jelenti, hogy a Chili TV név használata jogsértő, annak használatával fel kell hagyni.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio