UPC Direct közlemény: M3 Anno

Írta: Kardos Attila   
2014. március 12.
m3 A UPC DTH S.à r.l., Közép- és Kelet-Európa vezető műholdas televíziós szolgáltatója bejelenti, hogy a UPC Direct szolgáltatásait az M3 Anno csatornával bővíti Magyarországon.

Március 10-től a UPC Direct ügyfelei is élvezhetik az M3 Anno retro csatorna műsorait, ami a 60-as éveket hozza el otthonukba.

Az M3 műsorkínálata a köztévé, a Magyar Televízió archívumának műsoraira épül. A csatorna a sporttól kezdve a gyerekfilmeken, tehetségkutató versenyeken, színházi előadásokon, videoklipeken és sorozatokon át a dokumentum- és játékfilmekig bezárólag sokféle felvételt sugároz.

Az M3 további hat nemzetközi tévécsatorna és a Music Choice elnevezésű zenei szolgáltatás mellett kerül be a szolgáltató csatornakínálatába. Március 10-től a UPC Direct ügyfelei jól ismert márkák, mint például a Discovery, a Da Vinci Learning, a Fashion TV és az Auto Motor Sport új, nemzetközi csatornáit is élvezhetik, amelyek olyan új műfajokat tesznek elérhetővé ügyfelei számára, mint a küzdősportok, a divat és az autóversenyzés. A UPC DTH elkötelezett aziránt, hogy a legteljesebb csatornaválasztékot kínálja ügyfeleinek, ugyanakkor szolgáltatásai értéket közvetítsenek és kivételes választási lehetőségeket nyújtsanak kompromisszumok nélkül.

„Örömünkre szolgál, hogy az M3 kínálatunkba való beemelésével tovább gazdagíthatjuk közepes csomagjaink kínálatát Magyarországon, Szlovákiában és Romániában. Ez tovább bővíti a már amúgy is gazdag csatornacsomagjainkat, ami járulékos költségektől mentesen nagyobb választási lehetőséget biztosít ügyfeleinknek” – mondta Pinkola Zoltán, regionális értékesítési és üzletfejlesztési igazgató.

Az M3 a Direct Medium csomag részeként a 23-as csatornán fogható Magyarországon.

m3 tv műsor

Utolsó frissítés ( 2014. március 12. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
MinDig TV Március 5 és 18 között az AXN és a Viasat 6 volt szabadon elérhető a MinDig TV hálózatán, rögtön utána a Sony Pictures Television CE legismertebb csatornája, a Viasat 3 érkezik ingyen március 19-től április 15-ig a MinDig TV vétellel rendelkezők vagy a MinDig TV alkalmazást letöltők számára.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio