Üzemben a Thor 7 a nyugati 1 fokon

Írta: Kardos Attila   
2015. június 22.
Telenor Üzembe állt a Thor 7 a nyugati 1 fokon - jelentette be a Telenor Satellite Broadcasting június 22-én.

Az április 26-án egy Ariane 5 rakétával útnak indított műholdat június 16-án adták a Telenor Satellite Broadcasting irányításába.

A műhold fedélzetén 11 Ku-sávos tp. kapot helyet, melyek többek között a UPC Direct és a DIGI műholdas szolgáltatás számára is elérhetők. Üröm az örömben, hogy a Thor 7 fedettsége kisebb, mint a korábbi Thor műholdaké, ill. az Intelsat 10-02 fedettségét sem éri el, így a UPC Direct és a DIGI a Thor 7 segítségével csak Közép-Európát ill. Skandináviát tudja elérni: a külföldre vitt készülékek esetén Spanyolország (ahol a román DIGI "erős") ill. Nagy-Britannia (ahová sok magyar előfizetést kivittek) esetében esetenként csak extrém nagy antennák teszik majd lehetővé az új holdra kerülő csomagok vételét.

Utolsó frissítés ( 2015. június 22. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
AXN A Sony Pictures Television Networks CE újrapozícionálja az AXN White és az AXN Black csatornákat. A Sony Max és a Sony Movie Channel októberi indulásával még magasabb szintre emeli a minőségi szórakoztatást az öt csatornából álló portfólió.

A Sony Max a fiatal, női közönségnek kínál dedikált tartalmakat, míg a Sony Movie Channel igazi moziélményt nyújt nézőinek. A portfólió-fejlesztés a vállalat hosszú távú beruházási stratégiájának része a magyar piacon, amely a friss márkák bevezetésén kívül, a meglévő AXN, VIASAT3 és VIASAT6 csatornák megerősítését is jelenti.

Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2017 sat-tv-radio