Üzemben az Amos 7 a Telekom műholdas pozíciójában

Írta: Kardos Attila   
2017. február 27.
Amos Az izraeli Spacecom bejelentette, hogy 2017 február 27-én üzembeállította Amos 7 műholdját a nyugati 4 fokon, a magyar Telekom által is használt műholdas pozícióban.

Image Az Amos 2-t felváltó műhold fedélzetén 3 fix és 1 állítható nyaláb kapott helyet. Hazánkban a Magyarországra fókuszáló Közép-Európai nyaláb, valamint a Pán-Európai nyaláb vehető. A másik fix nyaláb a Közel-Keletre irányul, az Afrikai-nyaláb (állítható) fedettsége nem ismert.

Az eredetileg Asiasat 8 néven üzembe helyezett műholdat a megsemmisült Amos 6 miatt vették meg. Amennyiben minden a tervek szerint alakul, akkor 2030-ig szolgálhat majd a nyugati 4 fokon.

Jelenleg még nincs pontos információ, hogy a Telekom igénybe vesz-e bármilyen új frekvenciát az új holdon. A jelenlegi szolgáltatások az Amos 3-ról sugároznak.

Image

Utolsó frissítés ( 2017. február 27. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
AXN A Sony Pictures Television Networks CE újrapozícionálja az AXN White és az AXN Black csatornákat. A Sony Max és a Sony Movie Channel októberi indulásával még magasabb szintre emeli a minőségi szórakoztatást az öt csatornából álló portfólió.

A Sony Max a fiatal, női közönségnek kínál dedikált tartalmakat, míg a Sony Movie Channel igazi moziélményt nyújt nézőinek. A portfólió-fejlesztés a vállalat hosszú távú beruházási stratégiájának része a magyar piacon, amely a friss márkák bevezetésén kívül, a meglévő AXN, VIASAT3 és VIASAT6 csatornák megerősítését is jelenti.

Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2017 sat-tv-radio