Valentin-napon indul a Paramount filmcsatorna

Írta: Kardos Attila   
2014. január 24.
Paramount Február 14-én indul a Paramount filmcsatorna, amely Spanyolország és Franciaország után a világon a harmadikként nálunk lesz elérhető. A Comedy Central, Nickelodeon, MTV és VIVA csatornákat is üzemeltető Viacom (VIMN - Viacom International Media Networks) az új csatorna bevezetésével Magyarország harmadik legnagyobb televíziós portfoliójává kíván előlépni.

2014. február 14-én Magyarországon kábeles, szatelit és IP TV platformokon is elérhetővé válik az egyik legsikeresebb filmstúdióról elnevezett televíziócsatorna. A VIMN eddig is szép sikereket tudhatott maga mögött: az AGB Nielsen legfrissebb adatai szerint a Nickelodeon a legnézettebb gyermekcsatornának számít a 4-14 éves célcsoportban, míg a Comedy Central humorcsatorna a negyedik a kábeltelevíziók között a 18-49 évesek körében. Ez utóbbit célozza meg a Paramount is, egyedi prémium minőséget nyújtva annak a kereskedelmi célcsoportnak, amelyért a legnagyobb verseny folyik jelenleg a hazai piacon.

A Paramount csatorna kínálatát a legendás Paramount Pictures elmúlt két évtizedben készült filmsikerei mellett más amerikai stúdiók alkotásai és kiváló európai filmek egészítik ki. A műsort tematikus blokkok (akció, krimi, humor), exkluzív tartalmak, filmsztárokkal és rendezőkkel készített interjúk, valamint izgalmas háttéranyagok is színesítik.

“Az elmúlt két év alatt közel megdupláztuk portfoliónk piaci részesedését a 18-49-es célcsoportban, de emellett a régióban is erőteljes terjeszkedést folytattunk, elsősorban a Comedy Central és Nickelodeon márkáinkkal. A Paramount indításával nem titkolt célunk, hogy a harmadik legerősebb televíziós portfolió legyen a miénk Magyarországon.” – mondta Bartosz Witak, a VIMN Kelet-Európáért és Izraelért felelős ügyvezető igazgatója.

Paramount Channel tv műsor

Utolsó frissítés ( 2014. január 27. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
FOX Május 1-től már hiába keressük tévékészülékünkön a FOX csatornát, a sorozatadó elhagyja hazánkat.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio