Zsidó szellemiségű csatorna vehető a MinDig TV alkalmazás segítségével

Írta: Kardos Attila   
2016. december 01.
HETI TV A Heti TV nevű zsidó szellemiségű csatorna is elérhetővé vált a MinDig TV mobilos alkalmazása segítségével.

A UPC Digitális kábelhálózatán a VII. kerületben november végén elindult, korábban csak az interneten sugárzott csatorna a hírműsorok mellett főleg beszélgetős műsorokat sugároz egész nap. Az adó tervei között szerepel, hogy a DIGI TV kábelhálózatán is elérhetővé válik, valószínűleg a helyi csatornák között.

A Heti TV szolgáltató televízióként olyan, az emberek hétköznapjait érintő és befolyásoló témákkal is foglalkozik, mint a bevásárlás, a lakberendezés, az egészséges élet, a gyereknevelés, a munka vagy éppen az időskort érintő kérdések. A Heti TV műsorai között hétköznapok valóságát bemutató programok mellett megtalálhatóak élő adások, stúdióbeszélgetések, érdekes filmek, koncertek és hírek is, miközben a csatorna a hangsúlyt a közösségre és a párbeszédre helyezi.

Ezeket a műsorokat láthatja a Heti TV-n

Utolsó frissítés ( 2016. december 01. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
MinDig TV Két hétig kódolatlanul érhető el a VIASAT3 műsora minden MinDig TV néző számára. A 2017. november 20. és december 3. közötti időszakban így olyan műsorokat láthatnak több mint 750 ezer háztartásban ingyenesen a nézők, mint például a Feleségek luxuskivitelben vagy a Shannara – A jövő krónikája.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2017 sat-tv-radio