Viasat History most ingyen!

Írta: Kardos Attila   
2015. május 22.
MinDig TV 2015 május 22. és június 5. között mindenki számára ingyenessé válik a Viasat History csatorna a földi digitális műsorszóró hálózaton!

A MinDig TV nézői ezáltal olyan közkedvelt sorozatokat érhetnek el, mint a Mítoszvadászok, Múzeumi rejtélyek, Nagy Károly mítosza, a Tiltott történelem vagy Az ókori világok.

A csatorna a D jelű, országos lefedettségű multiplexen, a 24-es programhelyen fogható. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a Viasat History csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

A csatorna élő adása május 23-25. között a MinDig TV Applikációban is elérhető. A közel 1 millió letöltéssel rendelkező népszerű applikáció okostelefonra és tabletre is letölthető a Google Play, App Store és Windows Store áruházakból.

Viasat History tv műsor

Utolsó frissítés ( 2015. május 22. )
 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
MinDig TV Március 5 és 18 között az AXN és a Viasat 6 volt szabadon elérhető a MinDig TV hálózatán, rögtön utána a Sony Pictures Television CE legismertebb csatornája, a Viasat 3 érkezik ingyen március 19-től április 15-ig a MinDig TV vétellel rendelkezők vagy a MinDig TV alkalmazást letöltők számára.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio