2023 februárjában érkezik a SkyShowtime hazánkba

Írta: Kardos Attila   
2022. november 04.
SkyShowtime A SkyShowtime 2022. december 14-én indul Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Horvátországban, Koszovóban, Montenegróban, Szerbiában és Szlovéniában. 2023 februárjától Magyarországon, Albániában, Csehországban, Észak-Macedóniában, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában is elérhetővé válik.

A SkyShowtime, Európa új nagy streamingszolgáltatója nemzetközi sztárok és a vállalat vezetőinek részvételével tartott exkluzív európai nyitóeseményt Amszterdamban. A SkyShowtime a világ legnagyobb stúdióinak és legtehetségesebb filmeseinek munkáját egyesítve több ezer órányi minőségi szórakozást kínál az egész család számára. A szolgáltató előfizetői a világ legjobban várt sorozatainak és filmjeinek széles választékából válogathatnak.

„A SkyShowtime-ot Európa számára találtuk ki, és most örömmel árulhatjuk el leendő közép- és kelet-európai nézőinknek, hogy hamarosan itt is eljön a SkyShowtime ideje. Izgatottan várjuk, hogy exkluzív hozzáférést biztosítsunk ikonikus és világhírű stúdióink legújabb sorozataihoz és filmjeihez, valamint a minőségi helyi gyártású műsorok prémium kínálatához. A sikeres észak-európai és portugáliai indulás után fontos mérföldkő számunkra, hogy ezekre a piacokra is beléphetünk, és Európa-szerte még több emberhez hozhatjuk el a SkyShowtime-ot.” – nyilatkozta Monty Sarhan, a szolgáltató vezérigazgatója.

A SkyShowtime egy helyre gyűjti össze a blockbuster filmbemutatókat, az új, prémium sorozatokat, a családi tartalmakat, valamint a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a SHOWTIME, a Sky Studios és a Peacock tartalmainak válogatott kínálatát. A SkyShowtime helyi gyártású műsorokat, dokumentumfilmeket és különlegességeket is kínál majd.

 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
Max4 Új, ingyenes kereskedelmi csatorna kezdte meg a tesztelést az országos földi sugárzású MinDig TV hálózatán december 31-én.
Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2024 sat-tv-radio