Megszűnik az MTVA Info, jön az 5.1-es eredeti hang az m1-re MinDig TV-n

Írta: Kardos Attila   
2014. január 30.
MTVA Info 2014 január 31-én 10:00-11:00 óra között MinDigTV közszolgálati multiplexben megszűnik az MTVA Info, s a felszabaduló kapacitást kihasználva elindul az eddig csak műholdon elérhető 5.1-es Dolby Digital eredeti kísérőhang az m1 HD csatornán.

Az m1 HD "mögött" a MinDig TV-n az eredeti kísérőhang csak HE-AAC rendszerben volt elérhető.

A Téli Olimpia idején a legtöbb közvetítés kommentár nélküli pályahangot sugároz majd az eredeti nyelvű hangcsatornán, de az m2 és Duna TV-n továbbra is csak sztereó módban (műholdon ezen adóknál is elérhető az eredeti 5.1-es hangsáv).

m1 tv műsor

m2 tv műsor

Duna TV tv műsor

 
< Előző   Következő >
Add a Startlaphoz
Hírmorzsák
TV2 Az Antenna Hungária és a TV2 Média Csoport együttműködése alapján 2018. április 16. május 25. között hazánkban elsőként interaktív hirdetési megoldás érhető el a MinDig TV platformon.

A TV2 „Bezár a bazár” vetélkedője alatt az internetre csatlakoztatott HbbTV-képes tévékészülékekkel rendelkező MinDig TV nézők a piros gomb megnyomásával egy interaktív televíziós alkalmazást indíthatnak el. Ha a tévés vetélkedőben zajló játékhoz hasonlóan az alkalmazásban sikerül kivinniük minden tárgyat a célterületre, mobilszámukkal regisztrálhatnak a kisorsolásra kerülő heti nyereményre.

Tovább...
 
Műsorajánló
TV műsor
© 2018 sat-tv-radio